Всички категории

iLife животът със Broadlink

iLife животът със Broadlink

iLife е една новост в приложението на Broadlink "Broadlink Remote control" в която вие може да научите интересни истории, идеи и съвети как може да направим нашият живот по лесен и приятен с продуктите на Broadlink. 

iLife може да намерите в последната версия на програмата в долната лента. iLife ще бъде наличен за всички страни в които Broadlink предлага своите продукти или има свой официален представител. И тъй като ние сме официален представител за България сме едни от първите страни която предлага тази опция на своите потребители. 

И тъй като iLife е индивидуален за всяка страна в случай, че не виждате иконата в долната лента това означава или че не сте обновили програмата си до последната версия или, че не сте настройли местоположението на вашият Дом да е в България. Можете да го промените от настройка на домовете.

 

И тъй като iLife е създаден за да помага на потребителите на Broadlink вие може да споделяте вашите опит под формата на интересна история като я изпратите на нашият имейл [email protected] и ние ще публикуваме най-интересните.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Smart Home

Smart Home

iLife животът със Broadlink

iLife животът със Broadlink

iLife е една новост в приложението на Broadlink "Broadlink Remote control" в която вие може да научите интересни истории, идеи и съвети как може да направи iLife е една новост в приложението на Broadlink "Broadlink Remote control" в която вие може да научите интересни истории, идеи и съвети как може да направи 2021-02-27T12:44:14+02:00 iLife животът със Broadlink

<p>iLife е една новост в приложението на Broadlink "Broadlink Remote control" в която вие може да научите интересни истории, идеи и съвети как може да направим нашият живот по лесен и приятен с продуктите на Broadlink.&nbsp;</p> <p>iLife може да намерите в последната версия на програмата в долната лента. iLife ще бъде наличен за всички страни в които Broadlink предлага своите продукти или има свой официален представител. И тъй като ние сме официален представител за България сме едни от първите страни която предлага тази опция на своите потребители.&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6767/files/image/screenshot_20210227-114348_broadlink.jpg" width="209" height="394" /></p> <p>И тъй като iLife е индивидуален за всяка страна в случай, че не виждате иконата в долната лента това означава или че не сте обновили програмата си до последната версия или, че не сте настройли местоположението на вашият Дом да е в България. Можете да го промените от настройка на домовете.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6767/files/image/screenshot_20210227-120532_broadlink.jpg" width="199" height="297" />&nbsp;</p> <p>И тъй като iLife е създаден за да помага на потребителите на Broadlink вие може да споделяте вашите опит под формата на интересна история като я изпратите на нашият имейл&nbsp;[email protected] и ние ще публикуваме най-интересните.</p>

Сравнение на продукти