Всички категории

Новият софтуер на BroadLink „BroadLink International“ е вече тук

Новият софтуер на BroadLink „BroadLink International“ е вече тук

Новият софтуер на BroadLink „BroadLink International“ е вече достъпен за сваляне както за Android така и за iPhone. Идеята на BroadLink за новият софтуер е да има само една програма за всички потребители (не като до сега да има IHC и IHC for EU) и само един “Skils BroadLink” за Alexa и съответно за Google (не като до сега да има IHC и IHC for EU).  Като едновременно с това бъдат оправени всички недостатъци на предишните софтуери и бъдат добавени нови функционалности.

  • За да бъде улеснен максимално прехода към новата програма от BroadLink са направили тя да ползва същите данни като За влизане в програмата се използват същите данни като в IHC (и-мейл и парола или телефон и парола). Данните се синхронизират “online” което означава, че всички неща които вече сте настроили в IHC или IHC for EU автоматично ще се появят в BroadLink International без да трябва да правите нищо. Също така всяко нещо което добавите или промените в IHC или в BroadLink автоматично се появява или променя в другата програма като процеса е двустранен.
  •  С новата програма BroadLink вече можете да управлявате всички IR (инфра ред) устройства без никакво допълнително устройство директно от вашият телефон (работи само на телефони с вграден IR предавател).
  • Добавена е новата технология FastCon която позволява да добавяте FastCon compatible devices без процес на конфигурация (Zero Configuration) (ще се подържа от новите модели BroadLink устройства).
  • Добавена е възможност да управлявате повече от едно жилище (освен по стаи можете да разделите нещата и по жилища).
  • Добавена е възможност да давате на различни потребители различен достъп и права.
  • За iPhone е добавена интеграция със Всички устройства могат да се управляват гласово чрез Siri директно от телефона.
  • Подобрена е визуализацията и темплейтите на голяма част от устройствата.
  • Добавена е поддръжка на всички нови устройства.

Да сигурно ще откриете неща които все още не работят или работят не както очаквате, но се надяваме съвсем скоро вече всичко да е готово и да можем изцяло да заменим IHC с новият BroadLink International.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Smart Home

Smart Home

Новият софтуер на BroadLink „BroadLink International“ е вече тук

Новият софтуер на BroadLink „BroadLink International“ е вече тук

Новият софтуер на BroadLink „BroadLink International“ е вече достъпен за сваляне както за Android така и за iPhone. Идеята на BroadLink за новият софтуер е Новият софтуер на BroadLink „BroadLink International“ е вече достъпен за сваляне както за Android така и за iPhone. Идеята на BroadLink за новият софтуер е 2019-09-24T22:10:27+03:00 Новият софтуер на BroadLink „BroadLink International“ е вече тук

<p>Новият софтуер на BroadLink &bdquo;BroadLink International&ldquo; е вече достъпен за сваляне както за Android така и за iPhone. Идеята на BroadLink за новият софтуер е да има само една програма за всички потребители (не като до сега да има IHC и IHC for EU) и само един &ldquo;Skils BroadLink&rdquo; за Alexa и съответно за Google (не като до сега да има IHC и IHC for EU). &nbsp;Като едновременно с това бъдат оправени всички недостатъци на предишните софтуери и бъдат добавени нови функционалности.</p> <ul> <li>За да бъде улеснен максимално прехода към новата програма от BroadLink са направили тя да ползва същите данни като За влизане в програмата се използват същите данни като в IHC (и-мейл и парола или телефон и парола). Данните се синхронизират &ldquo;online&rdquo; което означава, че всички неща които вече сте настроили в IHC или IHC for EU автоматично ще се появят в BroadLink International без да трябва да правите нищо. Също така всяко нещо което добавите или промените в IHC или в BroadLink автоматично се появява или променя в другата програма като процеса е двустранен.</li> <li>&nbsp;С новата програма BroadLink вече можете да управлявате всички IR (инфра ред) устройства без никакво допълнително устройство директно от вашият телефон (работи само на телефони с вграден IR предавател).</li> <li>Добавена е новата технология FastCon която позволява да добавяте FastCon compatible devices без процес на конфигурация (Zero Configuration) (ще се подържа от новите модели BroadLink устройства).</li> <li>Добавена е възможност да управлявате повече от едно жилище (освен по стаи можете да разделите нещата и по жилища).</li> <li>Добавена е възможност да давате на различни потребители различен достъп и права.</li> <li>За iPhone е добавена интеграция със Всички устройства могат да се управляват гласово чрез Siri директно от телефона.</li> <li>Подобрена е визуализацията и темплейтите на голяма част от устройствата.</li> <li>Добавена е поддръжка на всички нови устройства.</li> </ul> <p>Да сигурно ще откриете неща които все още не работят или работят не както очаквате, но се надяваме съвсем скоро вече всичко да е готово и да можем изцяло да заменим IHC с новият BroadLink International.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/6767/files/image/broadlink1.jpg" alt="" /><img src="https://cdncloudcart.com/6767/files/image/broadlink2.jpg" alt="" /></p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/6767/files/image/broadlink3.jpg" alt="" /><img src="https://cdncloudcart.com/6767/files/image/broadlink4.jpg" alt="" /></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки