Доставка

Онлайн магазин Smarthome-bg.com доставя за Вас поръчаните продукти чрез водещите куриерски компании в България – Еконт и Спиди.

При финализиране на поръчката си, спрямо адреса, който въведете за доставка, трябва да изберете метода за доставка Еконт или Спиди, за да получите желаните продукти. 

За поръчка на стойност над 250лв. - доставката е за наша сметка на територията на цялата страна.

Поръчки направени в делничен ден до 16:00 часа се експедират на същия ден и се получават на Следващия ден. Ако изберете Еконт или Спиди до 24 час. Поръчки направени след 16:00 часа се експедират на Следващия ден. Поръчки направени в Петък ако са до офис могат да бъдат получени в Събота а ако са до адрес се получават в Понеделник. Поръчки направени в Събота и в Неделя се експедират в Понеделник и се получават във Вторник.

Посочените срокове се прилагат, в случай, че не противоречат на правилата за доставка на самия куриер.

При невъзможност за връчване на пратката, дори и при второ посещение на куриер на посочения от клиента адрес, поради независещи от доставчика причини, договорът се счита за автоматично прекратен. В този случай санкцията за неизпълнението му е от страна на купувача и доставчикът задържа всички платени до момента от купувача суми. Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, в които купувачът неоснователно откаже да получи пратката.

За поръчки над 250лв. за град София, поръчките могат да бъдат получени от нашият централен склад (след предварителна уговорка) Той се намира в София ул. Петър Делян N:4 Работно време: Понеделник -Петък 10:00 - 18:00 часа.

В този случай при финализиране на поръчката си, трябва да изберете метода за доставка „Получаване на поръчката от склада.

Сравнение на продукти