Гаранция

Гаранция 24 месеца

Гаранционни условия:

1. Гаранцията на продуктите е валидна за срок от 2 години от датата на покупката и покрива всички възможни производствени дефекти или дефектни материали, които са налични след момента на продажбата

2. Безплатна подмяна/сервиз е възможна при:

  •  представянето на оригинална касова бележка и/или фактура, издадена от продавача, показваща вида на продукта, датата на покупка, с прикачена надлежно попълнена гаранционна карта с вида на устройството и серийния му номер

3. Гаранцията не е валидна за:

  • Ако потребителят не може да представи необходимите документи или информация за изделието или представената е недействителна.
  • Дефекти, причинени от неправилна употреба, поддръжка и съхранение на изделието, различна от тази описана в ръководството за употреба.
  • Когато продуктът се използва на неподходящо място или е монтиран по неподходящ начин   - Когато изтече гаранционният срок.
  • Дефекти, причинени от случайно счупване, небрежност, поправяне от неупълномощени трети страни, както и от използването на неоригинални резервни части.
  • Повреди, причинени от пожар или наводнение.

4. Фирмата не носи отговорност за щети или повреди, нанесени пряко или непряко от лица, предмети или животни, в резултат на неспазване на инструкциите в ръководството за експлоатация на продукта.

Внимание: Касовият бон издаден от куриерската фирма включва както куриерската услуга така и стойността на стоката и е касова бележка за получената стока. Прикрепете го към гаранционната карта за да може да се възползвате от предоставената гаранция.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки