Начин на плащане

Онлайн магазин SmartHome-bg.com предоставя най-използвани методи на плащане, с които искаме да улесним Вашата онлайн поръчка! Можете да заплатите чрез разплащателните методи на:

 • Виртуален ПОС терминал - можете да използвате този метод, ако искате да заплатите онлайн чрез своята дебитна или кредитна карта на MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY (цената на доставката ще е по ниска защото липсва таксата за наложен платеж).
  - Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  - Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

  Внимание: При трансакция „Покупка(PURCHASE)“ при плащане с карта сумата се удържа веднага

   
   


 • Наложен платеж - можете да използвате този метод, ако искате да заплатите в брой на куриера при доставка до посочения от Вас адрес.

 • Банков превод - можете да използвате този метод, ако искате да заплатите чрез банков превод на сметката, която ще видите веднага след като финализирате поръчката си в нашия онлайн магазин.

 • В брой в магазина на Darkness Breaker- можете да използвате този метод, ако сте в София и не искате да ползвате куриер а искате да си вземете поръчката от магазина.

Процедура за извършване на онлайн покупка:
1. Регистрирате се като клиент
2. Избирате стока(и) и количество
3. Избирате Плащане
4. Избирате начин на доставка (до офис или до адрес)
5. Избирате метод на доставка (или попълвате адрес за доставка)
6. Избирате доставчик
7. Избирате начин на плащане
8. Прочитате и приемате общите условия
9. Натискате бутон “Завърши поръчката“

-При заплащане с карта:

 • Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта
 • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
 • При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

Защита на данните:

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

 • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
 • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
 • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
Всички цени са в Български Лева. Всички видове разплащания са само във Български Лева. 

 

Сравнение на продукти