Комплекти Умен Апартамент

 

     
Осветление Климатизация  Мултимедия  Контакт  Консумация
на енергия
Отопление Камери Охрнителна
система
Гласов контрол

 

Ниво:

 • Основно -Включва управление на осветлението, управление на климатик, на телевизор, Set top box, уредба и др. Управление на бойлер.
  -С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате както и да следите температурата и влажността. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по  всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч. Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта на вашето жилище. 
   

 • Стандартно (Основно +Отопление) -Включва нещата от Основното ниво -управление на осветлението, управление на климатик, на телевизор, Set top box, уредба и др. Управление на бойлер и контрол на консумираната енергия. Като допълнение това ниво предлага управление на уредите в спалнята.
  -С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате както и да следите температурата и влажността. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по  всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч.  В допълнение този комплект ви позволява да контролирате климатика и телевизора във вашата спалня както и да следите температурата и влажността и да автоматизирате отоплението. Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта на вашето жилище.


 • Средно (Основно +Отопление +Гласов контрол) -Включва нещата от Стандартното ниво. Като допълнение това ниво предлага гласов контрол с помоща на гласов асистент Amazon Echo
  - С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по  всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч. Този комплект ви позволява да контролирате климатика и телевизора във вашата спалня както и да следите температурата и влажността и да автоматизирате отоплението. Като допълнение този комплект ви позволява да управлявате всичко с помоща на гласови команди. Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта и сигурността на вашето жилище.


 • Високо (Основно +Отопление +Гласов контрол+Видео наблюдение) -Включва нещата от Стандартното ниво. Като допълнение това ниво предлага гласов контрол с помоща на гласов асистент Amazon Echo
  - С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по  всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч. Този комплект ви позволява да контролирате климатика и телевизора във вашата спалня както и да следите температурата и влажността и да автоматизирате отоплението. Като допълнение този комплект ви позволява да управлявате всичко с помоща на гласови команди. Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта и сигурността на вашето жилище. В допълнение този комплект включва два гласови асистента Amazon Echo с които можете както да управлявате гласово вашите умни уреди без да трябва да ставате или да отваряте вашият телефон така и да използвате множеството други услуги които те предлагат. Като да слушате вашата любима музика или радио, информация за времето, трафика и много други. В допълнение с видео наблюдението ще можете по всяко време без значение дали е светло или тъмно и къде се намирате да видите на вашият телефон какво става във вашето жилище. Също така ще ви алармира на телефона всеки път когато камерата засече движение. Така ще можете да знаете кога вашите деца или някой друг се е прибрал в къщи. Освен да виждате какво се случва с камерата ще можете и да чувате както и да си комуникирате с хората в къщи защото тя притежава говорител и двупосочна комуникация.
  Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта на вашето жилище.


 • Много високо (Основно +Отопление +Гласов контрол+Видео наблюдение+Осветление+Корниз) -Включва нещата от Стандартното ниво. Като допълнение това ниво предлага ветно осветление и електически корниз.
  - С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по  всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч. Този комплект ви позволява да контролирате климатика и телевизора във вашата спалня както и да следите температурата и влажността и да автоматизирате отоплението. Като допълнение този комплект ви позволява да управлявате всичко с помоща на гласови команди. Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта и сигурността на вашето жилище. В допълнение този комплект включва два гласови асистента Amazon Echo с които можете както да управлявате гласово вашите умни уреди без да трябва да ставате или да отваряте вашият телефон така и да използвате множеството други услуги които те предлагат. Като да слушате вашата любима музика или радио, информация за времето, трафика и много други. С видео наблюдението ще можете по всяко време без значение дали е светло или тъмно и къде се намирате да видите на вашият телефон какво става във вашето жилище. Също така ще ви алармира на телефона всеки път когато камерата засече движение. Така ще можете да знаете кога вашите деца или някой друг се е прибрал в къщи. Освен да виждате какво се случва с камерата ще можете и да чувате както и да си комуникирате с хората в къщи защото тя притежава говорител и двупосочна комуникация. В допълнние ще получит електрически рниз и цветн осветление.
  Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта на вашето жилище.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Сравнение на продукти