Комплекти Умен Апартамент

 

     
Осветление Климатизация  Мултимедия  Контакт  Консумация
на енергия
Отопление Камери Охрнителна
система
Гласов контрол

 

Ниво:

 • Основно -Включва управление на осветлението, управление на климатик, на телевизор, Set top box, уредба и др. Управление на бойлер и контрол на консумираната енергия.
  -С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч. 

 • Стандартно (Основно +Парно) -Включва нещата от Основното ниво -управление на осветлението, управление на климатик, на телевизор, Set top box, уредба и др. Управление на бойлер и контрол на консумираната енергия. Като допълнение това ниво предлага и индивидуално управление на всички радиатори на парното.
  -С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч.  В допълнение този комплект ви позволява както да контролирате вашето парно от вашият телефон без значение къде се намирате така и да зададете дневни и седмични графици с температурите по стаи и по часове. Да включите „Ваканционен режим“ когато ви няма. Да изключи радиатора в стаята когато отворите прозореца за да проветрите. Като всичко това води до намаляване на консумираната топлинна енергия което може да достигне до 30%. Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта на вашето жилище.

 • Средно (Основно +Парно +Охрана) -Включва нещата от Стандартното ниво. Като допълнение това ниво предлага Алармена система (локална не може да се свърже със СОТ) която освен като алармена система може да служи и за автоматизация на осветлението или други уреди (при засичане на движение да включи осветлението или друг уред и при липса на движение да изключи осветлението). Както и видео наблюдение.
  - С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч.  Този комплект ви позволява както да контролирате вашето парно от вашият телефон без значение къде се намирате така и да зададете дневни и седмични графици с температурите по стаи и по часове. Да включите „Ваканционен режим“ когато ви няма. Да изключи радиатора в стаята когато отворите прозореца за да проветрите. Като всичко това води до намаляване на консумираната топлинна енергия което може да достигне до 30%. В допълнение този комплект включва както алармена система така и видео наблюдение. Алармената система ще се задейства и ще започне да свири ако засече движение или ако някой прозорец или врата се отвори. Може също така да включи осветлението или някой уред, и всичко това без да е необходимо никакво окабеляване. С видео наблюдението ще можете по всяко време без значение дали е светло или тъмно и къде се намирате да видите на вашият телефон какво става във вашето жилище. Също така ще ви алармира на телефона всеки път когато камерата засече движение. Така дори когато алармата е изключена ще можете да знаете кога вашите деца или някой друг се е прибрал в къщи. Освен да виждате какво се случва с камерата ще можете и да чувате както и да си комуникирате с хората в къщи защото тя притежава говорител и двупосочна комуникация.  Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта и сигурността на вашето жилище.

 • Високо (Основно +Парно +Гласово управление) -Включва нещата от Стандартното ниво. Като допълнение това ниво предлага Гласово управление на всички умни устройства в апартамента чрез гласов асистент от серията Echo на Amazon + всички допълнителни услуги които приложението Alexa и Echo устройствата предлагат.
  - С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч.  Този комплект ви позволява както да контролирате вашето парно от вашият телефон без значение къде се намирате така и да зададете дневни и седмични графици с температурите по стаи и по часове. Да включите „Ваканционен режим“ когато ви няма. Да изключи радиатора в стаята когато отворите прозореца за да проветрите. Като всичко това води до намаляване на консумираната топлинна енергия което може да достигне до 30%. В допълнение този комплект включва два гласови асистента Amazon Echo с които можете както да управлявате гласово вашите умни уреди без да трябва да ставате или да отваряте вашият телефон така и да използвате множеството други услуги които те предлагат. Като да слушате вашата любима музика или радио, информация за времето, трафика и много други. Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта на вашето жилище.

 • Много високо (Основно +Парно +Охрана +Гласово управление) -Включва нещата от Средното ниво. Като допълнение това ниво предлага Гласово управление на всички умни устройства в апартамента чрез гласов асистент от серията Echo на Amazon + всички допълнителни услуги които приложението Alexa и Echo устройствата предлагат.           
  - С този комплект вие ще можете през мобилният си телефон да управлявате вашето осветлени, климатик, телевизор и бойлер без значение къде се намирате. Ще може те да задавате таймери за автоматично включване и изключване на уредите. Ще можете да зададете часове в които вашият климатик да се включи или изключи или ръчно да го включите когато си тръгвате от работа. Така когато се приберете в домът ви ще е топло и уютно. А същевременно ще пестите енергия като настроите климатика да работи само когато ви е необходимо. Същото може те да направите и с бойлера. А освен това ще можете да знаете по  всяко време дали бойлерът ви е включен или изключен както и колко енергия е изразходвал. Ще можете да включвате и изключвате осветлението когато ви няма с което ще симулирате присъствие и ще държите крадците на далеч.  Този комплект ви позволява както да контролирате вашето парно от вашият телефон без значение къде се намирате така и да зададете дневни и седмични графици с температурите по стаи и по часове. Да включите „Ваканционен режим“ когато ви няма. Да изключи радиатора в стаята когато отворите прозореца за да проветрите. Като всичко това води до намаляване на консумираната топлинна енергия което може да достигне до 30%. Този комплект включва както алармена система така и видео наблюдение. Алармената система ще се задейства и ще започне да свири ако засече движение или ако някой прозорец или врата се отвори. Може също така да включи осветлението или някой уред, и всичко това без да е необходимо никакво окабеляване. С видео наблюдението ще можете по всяко време без значение дали е светло или тъмно и къде се намирате да видите на вашият телефон какво става във вашето жилище. Също така ще ви алармира на телефона всеки път когато камерата засече движение. Така дори когато алармата е изключена ще можете да знаете кога вашите деца или някой друг се е прибрал в къщи. Освен да виждате какво се случва с камерата ще можете и да чувате както и да си комуникирате с хората в къщи защото тя притежава говорител и двупосочна комуникация.  В допълнение този комплект включва три гласови асистента Amazon Echo с които можете както да управлявате гласово вашите умни уреди без да трябва да ставате или да отваряте вашият телефон така и да използвате множеството други услуги които те предлагат. Като да слушате вашата любима музика или радио, информация за времето, трафика и много други. От легло ви с помощта на вашият Echo Spot ще можете да виждате и да чувате какво се случва в коридора или детската дори без да ви е необходим телефон. А цветната умна крушка ще изпълни вашата спалня с точно желаната от вас светлина. Със своите 16 милиона цвята и възможност за димиране винаги ще имате подходящата светлина. Пестете пари създавайки си удобство и повишавайки комфорта и сигурността на вашето жилище.

Пакет Едностаен апартамент ниво Основно

             
Осветление Климатизация  Мултимедия  Контакт  Консумация
на енергия
       

 

Всекидневна Спалня Баня Коридор
Ключ за осветление 2 кръга
Универсално дистанционно
Ключ за осветление 1 кръг Ключ за осветление 2 кръга
Контакт с измерване на консумацията на енергия
Ключ за осветление 1 кръг

 

Продукт

Цена

Количество

Общо

 

BroadLink RM Pro IR+RF 433MHz -Универсално Дистанционно

73

1

73

 

BroadLink TC-2 -Умен Стенен Ключ -2 кръга

65

2

130

 

BroadLink TC-2 -Умен Стенен Ключ -1 кръг

60

2

120

 

BroadLink SP3S Wi-FI -Умен Wi-Fi контакт + Power meter

51

1

51

 

 

Междинна сума:

311,67 лв.

 

 

ДДС:

62,33 лв.

 

 

Отстъпка:

32,90 лв.

 

 

Общо:

341,10 лв.


Пакет Едностаен апартамент ниво Стандартно

           
Осветление Климатизация  Мултимедия  Контакт  Консумация
на енергия
Отопление      

 

Всекидневна Спалня Баня Коридор
Ключ за осветление 2 кръга
Универсално дистанционно
Централа и термо глава за радиатор

Ключ за осветление 1 кръг

Термо глава за радиатор

Ключ за осветление 2 кръга
Контакт с измерване на консумацията на енергия
Термо глава за радиатор

Ключ за осветление 1 кръг

Термо глава за радиатор

 

Продукт

Цена

Количество

Общо

 

BroadLink RM Pro IR+RF 433MHz -Универсално Дистанционно

73

1

73

 

BroadLink TC-2 -Умен Стенен Ключ -2 кръга

65

2

130

 

BroadLink TC-2 -Умен Стенен Ключ -1 кръг

60

2

120

 

BroadLink SP3S Wi-FI -Умен Wi-Fi контакт + Power meter

51

1

51

Homematic IP стартов комплект за управление на парно

270

1

270

Homematic IP термостат за радиатор

110

2

220

 

 

Междинна сума:

720,00 лв.

 

 

ДДС:

144,00 лв.

 

 

Отстъпка:

50,90 лв.

 

 

Общо:

813,10 лв.

 


Пакет Едностаен апартамент ниво Средно

       
Осветление Климатизация  Мултимедия  Контакт  Консумация
на енергия
Отопление Камери Охрнителна
система
 

 

Всекидневна Спалня Баня Коридор
Ключ за осветление 2 кръга
Универсално дистанционно
Централа и термо глава за радиатор
Датчик за врата и датчик за движение

Ключ за осветление 1 кръг

Термо глава за радиатор
Датчик за врата и датчик за движение

Ключ за осветление 2 кръга
Контакт с измерване на консумацията на енергия
Термо глава за радиатор
Датчик за врата

Ключ за осветление 1 кръг

Термо глава за радиатор
Централа, датчик за врата и датчик за движение
Видеокамера

 


Пакет Едностаен апартамент ниво Високо

         
Осветление Климатизация  Мултимедия  Контакт  Консумация
на енергия
Отопление     Гласов контрол

 

Всекидневна Спалня Баня Коридор
Ключ за осветление 2 кръга
Универсално дистанционно
Централа и термо глава за радиатор
Гласово асистент с Dolby звук

Ключ за осветление 1 кръг

Термо глава за радиатор
Гласово асистент

Ключ за осветление 2 кръга
Контакт с измерване на консумацията на енергия
Термо глава за радиатор

Ключ за осветление 1 кръг

Термо глава за радиатор

 

Продукт

Цена

Количество

Общо

 

BroadLink RM Pro IR+RF 433MHz -Универсално Дистанционно

73

1

73

 

BroadLink TC-2 -Умен Стенен Ключ -2 кръга

65

2

130

 

BroadLink TC-2 -Умен Стенен Ключ -1 кръг

60

2

120

 

BroadLink SP3S Wi-FI -Умен Wi-Fi контакт + Power meter

51

1

51

Homematic IP стартов комплект за управление на парно

270

1

270

Homematic IP термостат за радиатор

110

2

220

Amazon Echo (2nd generation)

233

1

233

Amazon Echo Dot (3rd Generation)

165

1

165

 

 

Междинна сума:

1051,67 лв.

 

 

ДДС:

210,33 лв.

 

 

Отстъпка:

80,90 лв.

 

 

Общо:

1181,10 лв.

 


Пакет Едностаен апартамент ниво Много високо

     
Осветление Климатизация  Мултимедия  Контакт  Консумация
на енергия
Отопление Камери Охрнителна
система
Гласов контрол

 

Всекидневна Спалня Баня Коридор
Ключ за осветление 2 кръга
Универсално дистанционно
Централа и термо глава за радиатор
Датчик за врата и датчик за движение
Гласово асистент с Dolby звук и вграден Smart Home Hub

Ключ за осветление 1 кръг

Термо глава за радиатор
Датчик за врата и датчик за движение
Гласово асистент с екран
RGB Цветно осветление

Ключ за осветление 2 кръга
Контакт с измерване на консумацията на енергия
Термо глава за радиатор
Датчик за врата

Ключ за осветление 1 кръг

Термо глава за радиатор
Централа, датчик за врата и датчик за движение
Видеокамера
Гласово асистент

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки