Връщане на продукт

Връщане на закупен продукт

Ако поради някаква причина желаете да върнете вече закупен и доставен от онлайн магазин SmartHome-bg.com продукт, моля прочетете условията за възстановяване на закупена стока по-долу.

Условия за връщане на закупен продукт

Всяка стока, закупена онлайн от SmartHome-bg.com, може да бъде върната без причина в срок от 14 дни от датата на закупуване и да уведоми SmartHome-bg.com в писмен вид, че се отказва от покупката без да дължи неустойка в рамките на 14 дни от датата на получаване на продукта.

Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка (аксесоари, упътвания, ръководства, транспортни кашони и др.), включително транспортна опаковка, с приложена оригинална гаранционна карта и копие на платежен документ.

Стоката следва да бъде без следи от употреба, без драскотини, наранявания, охлузвания, токов удар и други външни белези по корпуса и екрана.

Оригиналната опаковка трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии са оригинални и не е повредена тяхната цялост.

SmartHome-bg.com си запазва правото да откаже връщането на продукти от клиенти, които злоупотребяват с използването на тази услуга.

Замяна на техника и връщане на пари

Паричната стойност на върнатия продукт може да се използва за закупуване на други продукти или да бъде върната на клиента до 14 дни от датата на връщане на стоката.
При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Процедура

За да върнете закупената техника, моля изтеглете формуляр и следвайте инструкциите написани на него.

Формулярът може да бъде изтеглен в pdf формат от тук.

След като се свържете с нас на посочените тук контакти или изпратите запитване чрез контактната форма, ние ще изпратим файла с формуляра на посочена от Вас електронна поща.
Ако имате въпроси, свържете се със SmartHome-bg.com на посочената в продуктовата страница контактна информация.

Сравнение на продукти