За нас

Много компании, както в България така и в света, произвеждат и предлагат Smart продукти, но всички те са единични и всеки от тях работи самостоятелно със собствен софтуер и без възможност да си комуникира с други такива устройства.

Ние създадохме SmartHome-bg с цел не просто да предлагаме Smart продукти, а да предлагаме устройства, които могат да комуникират помежду си.

Всички устройства, които ще намерите при нас могат да комуникират и да взаимодействат едно с друго.

При нас вие не просто купувате умен контакт, който може да се управлява през приложение от вашият смарт телефон. Вие купувате контакт, който може да си взаимодейства с всички останали продукти, които предлагаме.

  • Той може както да получава информация от датчика за температура и да се включва или изключва, така и да получва информация от датчика за движение или от датчика за врата.
  • Той може да се управлява с глас през Google assistant или през Alexa и още много неща.

Само по този начин вие може да изградите един истински умен дом, в който всичко си обменя информация и взаимодейства.

За да ви предложим това, екипът на SmartHome-bg всеки ден тества нови продукти и търси начини те да си взаимодействат така, че да се получи една интегрирана система. Гамата от продукти и интеграции продължава да се разширява всеки ден.

При нас освен продуктите, които предлагаме вие може да получите и консултация какво ви е необходимо и как можете сами да изградите вашият умен дом.
Също така и да поръчате да проектираме и изградим вашият SmartHome.

Екипът на SmartHome-bg

Сравнение на продукти