Продукти

Филтри

Категории

Производители

Ценови диапазон

Вид

Intertechno

Intertechno Изображение

Intertechno

Основана през 1970 г., ние се занимава с радио вериги за бита от 1990 г. насам. Нашата цел е да направим тези приложения лесни за използване и максимално удобни за потребителя и да станем разширени за нови приложения.

В момента нашата програма включва повече от 40 продукта, които могат да бъдат използвани по много различни начини. От простия гонг за гнездото, което въведохме като първи на европейския пазар, до сложната инсталация на къща. Разбира се, всички устройства са тествани и одобрени в съответствие с приложимите директиви на ЕС и постоянно се проверяват от нашия качествен контрол. Съзнателното производство и техническо перфектно качество са от първостепенно значение. Ние обработваме само компоненти от добре известни производители.

  Понастоящем доставяме до много европейски страни, където работим с известни партньори. Въпреки това, ние също така поемаме решения за специални разработки, които произвеждаме за нашите клиенти от индустрията.

Много доволни клиенти ни потвърждават ежедневно в нашите високи изисквания към себе си.

Intertechno

Intertechno Основана през 1970 г., ние се занимава с радио вериги за бита от 1990 г. насам. Нашата цел е да направим тези приложения лесни за използване и максимално удобни за потребителя и да станем разширени за нови приложения. В момента нашата програма включва повече от 40 продукта, които могат да бъдат използвани по много различни начини. От простия гонг за гнездото, което въведохме като първи на европейския пазар, до сложната инсталация на къща. Разбира се, всички устройства са тествани и одобрени в съответствие с приложимите директиви на ЕС и постоянно се проверяват от нашия качествен контрол. Съзнателното производство и техническо перфектно качество са от първостепенно значение. Ние обработваме само компоненти от добре известни производители.   Понастоящем доставяме до много европейски страни, където работим с известни партньори. Въпреки това, ние също така поемаме решения за специални разработки, които произвеждаме за нашите клиенти от индустрията. Много доволни клиенти ни потвърждават ежедневно в нашите високи изисквания към себе си.
Сравнение на продукти